About

What we do – De wereld verandert. Continue. En het gedrag van consumenten verandert mee. Het is steeds gecompliceerder geworden je directe doelgroep te bereiken en gezien te worden. U wist dat al, dus u heeft een website en zelfs een facebookpagina en een twitteraccount? En? Heeft het geholpen? Of hebben uw concurrenten dat allemaal ook, en lijken zij er handiger in dan u om steeds in beeld te komen? Grote kans dan dat ze zaken doen met een bedrijf dat producten als ‘search engine optimalisation’ (SEO) aanbiedt en een medewerker full time op de social media platforms hebben losgelaten

Zichtbaarheid is belangrijk, maar natuurlijk niet voldoende. En tegenover de hoge kosten wilt u een hogere omzet zien. Scoren met uw aanbiedingen en de toegevoegde waarde van uw bedrijf. En DAT is waar wij u bij willen helpen. Met uw online zichtbaarheid en met acties die aan slaan. Da’s altijd maatwerk. Soms zit meer winst niet in meer verkopen, maar in slimmere bedrijfsvoering, of in het bestrijden van onnodige kosten. Ook dan zijn wij graag uw partner.

Famous Moment Marketing is een samenwerkingsverband van een aantal door de wol geverfde specialisten die de marketingwereld zien als een fantastische speeltuin. Al die mogelijkheden, nieuwe technieken en kansen zien en benutten, dat is het DNA van FM-Marketing.

De wereld verandert. Wij vertellen u welke kansen dat voor u oplevert en helpen u bij het benutten er van. We help you to look at things differently.